Hoe

Bee kernwaarden

In hoe ik werk staan altijd drie kernwaarden centraal:

Verhaal van kind en gezin

Uitgangspunt binnen een Bee traject is altijd datgene wat voor het kind en het gezin betekenisvol en belangrijk is (en niet wat gebruikelijk of ‘normaal’ is).

Het ergotherapeutische traject sluit zich aan bij de waarden en normen van het gezin. Het geleerde kan zo een plaats krijgen binnen de eigen gebruiken en routines.

Ieder kind en gezin is uniek en dus is ook ieder Bee traject anders!

Betrokkenheid en motivatie

Veel van wat we leren, leren we door te doen en door veel te oefenen. Als iets leuk is om te doen, gaat het oefenen vanzelf. Je krijgt er steeds meer plezier in en je merkt dat het steeds beter lukt.

We zoeken binnen het Bee traject altijd naar de motivatie van het kind en de betrokkenheid van ouders hierin. Als de motivatie in grote mate aanwezig is, kunnen we samen grote stappen zetten en zorgen dat je groeit!

Op groei gericht leren

Binnen het Bee traject wordt voortdurend de groei mindset van het kind aangesproken. Wat nóg niet lukt kun je leren door veel te oefenen. En fouten zijn handig want zo kun je onderzoeken hoe het anders zou kunnen!

Met de groei mindset krijgt zelfvertrouwen meer ruimte, ontstaat meer veerkracht en verbeteren prestaties. Oefenen, leren en steeds verder komen!

Ouders worden hierin meegenomen zodat zij thuis hiermee verder kunnen gaan en de groei mindset ook thuis ‘in de lucht hangt’.

Meer weten over wat ik doe?
Liesbeth 2

Vragen?

Voor jou ben ik er!

Favicon

Ik ZIE je

Dichtbij en betrokken

Laagdrempelig en snel contact