Wie is bee

Bee ergotherapie voor kinderen in Joure

Het starten van mijn eigen praktijk voor kinderergotherapie is een droom waarvan ik een tijd terug nog niet wist dat ik die had. Werken met kinderen, dat wist ik al wel heel lang. Het pure, het eigen en het ‘zelf’ willen doen, dat vind ik fantastisch aan het werken met kinderen. En juist dat ‘eigen’ en ‘het zelf’ doen, is iets wat ik nu ook voor mezelf ben gaan doen! Meebouwen aan de kinderergotherapie in Nederland vanuit mijn eigen praktijk is mijn ambitie!

Img 6877
Liesbeth School

Bee me @ work

Na mijn opleiding ergotherapie ben ik als ergotherapeut en handtherapeut gaan werken in het Radboud UMC in Nijmegen. Omdat ik me een aantal jaren later weer wilde settelen in Friesland, heb ik de overstap gemaakt naar de kinderrevalidatie van het UMCG Beatrixoord. Graag wilde ik meer in de context van het kind werken (op school, in het gezin etc.). Ik heb daarom de stap gezet om als zelfstandige ergotherapeut verder te gaan en heb hierin samengewerkt met Angela Rozema in haar mooie praktijk in Leeuwarden.

Als onderzoeker werk ik samen met het lectoraat Ergotherapie van de Hogeschool van Amsterdam waar we veel onderzoek en projecten doen rondom het meetinstrument de WRITIC (Writing Inventory Tool In Context), een meetinstrument wat evalueert of oudste kleuters klaar zijn voor het leren schrijven in groep 3 (zie ook bee more).

Sinds november 2019 ben ik betrokken bij de ontwikkeling van de opleiding ergotherapie aan de Hanze Hogeschool. Nu de opleiding is gestart in september 2021 ben ik een van de docenten die nieuwe ergotherapeuten mag opleiden.

Ik haal ontzettend veel voldoening en energie uit mijn werk in eigen praktijk die ik januari 2020 ben gestart en zie veel kansen om vanuit mijn praktijk verder te bouwen aan de kinderergotherapie!

Bee me @ home

Mijn twee kinderen zijn mijn grootste bronnen van leermomenten waar ik ontzettend van geniet! We wonen met zijn vieren in Joure waar ik ook geboren en opgegroeid ben.

Img 6796
Liesbeth 2

Vragen?

Voor jou ben ik er!

Favicon

Ik ZIE je

Dichtbij en betrokken

Laagdrempelig en snel contact